Menu

FAQ for trænere & holdledere

 

 

Administrativ FAQ

 

I det nedenstående forsøger vi at gøre det nemmere for dig som træner eller holdleder i FB, ved at søge svar på eventuelle spørgsmål eller udfordringer.
Vi beder dig gennemgå FAQ’en herunder, for at se om det er muligt for dig at finde svar på hvad du måtte være i tvivl om.
Vi vil altid gerne hjælpe dig i dit frivillige virke som enten træner eller holdleder / holdansvarlig, men vi har også vedvarende travlt. Vi ved godt at det er langt nemmere bare at ringe eller sende en e-mail - og flere gange anviser vi da også i nedenstående, at du kan henvende dig til ‘administrationen’ - men se lige inden du gør det, om det er muligt selv at finde svaret først.
Hvis ikke du finder de svar du søger, eller hvis du har behov for yderligere opklaring, så skal du endelig sende os en mail på enten fb@frederiksberg-boldklub.dk eller direkte til administrativ leder Martin Busk på mb@frederiksberg-boldklub.dk
Jeg har fået en ny spiller, hvad gør jeg? 
Indmeldelse:
Man kan melde sig ind og blive medlem i FB året rundt.
For Børn & Ungdom op til U15:
Her hjælper og vejleder vi nye spillere og deres forældre med indmeldelse, fordi de kommer fra vores ventelister.
Her går der som regel op til 3 uger før spilleren der er indkaldt fra venteliste, bliver synlig på kampklar og kan benyttes. Det er fordi de befinder sig i en prøveperiode, hvor de dermed afventer godkendelse af et medlemskab. Forældre kan dog godt acceptere at deres barn bliver medlem med det samme. I så fald skal de sende en anmodning herom til fb@frederiksberg-boldklub.dk
For Ungdoms licenshold (U10-U15) samt U16, U17, U19 og seniorhold:
Når du får en eller flere nye spillere til dit hold, så husk at få dem til at melde sig ind i klubben.
Du henviser dem til her på hjemmesiden under topmenuen “Medlemsskab” -> “Indmeldelse i FB” -> “Indmeldelse (fra 13 år og opefter)" - hvor man finder denne side for indmeldelse
Undervejs i onlineindmeldelsen kommer der er et kommentarfelt. Her er det vigtigt, at de anfører hvilket hold eller hvilken træner, indmeldelsen er aftalt med. Således vil de kunne blive meldt ind med det samme og registreret korrekt, samt lagt ind på holdet og kampklar.
Når man melder sig ind, går indmeldelsen først igennem DBU’s system for at undgå dobbeltprofiler og derefter lander den hos FB igen til godkendelse. Hvis der ikke er noget i vejen med indmeldelsen, så vil man optræde som medlem oftest indenfor 1-2 arbejdsdage. Herefter kan der gå 1-3 arbejdsdage (som regel) med at få indhentet spillercertifikatet alt efter hvor hurtig den tidligere klub arbejder. Derfor afvent med at rykke os på kontoret, hvis I ikke kan se jeres nye spiller i Kampklar med det samme eller at certifikatet ikke er der med det samme. Ofte sker det hele indenfor en arbejdsdag, men der kan sagtens godt gå et par arbejdsdage med de forskellige ting, men der kan også nogen gange kun gå en dag. Når certifikatet er kommet til FB, så forsvinder spærringen på spilleren, og man kan udtage vedkommende og påsætte ham/hende på holdkortet.
En spiller stopper/er stoppet, hvad gør jeg? 
Udmeldelse:
Hvis I har en spiller der stopper, så skal han/hun/forældrene foretage udmeldelse. Det foregår også via topmenuen “Medlemskab” -> “Udmeldelse af FB”, på hjemmesiden, hvor man her finder vores udmeldelsesformular
Jeg har en spiller, der står som spærret?
Man kan have en spiller, der er spærret for at komme på holdkort (via web vises der et udråbstegn, på DBU Fodbold App vises der en advarsels-trekant). Det skyldes som regel en af to ting:
1. Enten har spilleren ikke betalt kontingent, og 5 dage efter betalingsfristen kommer der en automatisk spærring på med teksten: “Holdkortspærret af klubben”.
Spilleren (eller forældrene) bliver rykket hver 14. dag via mail med et link til betaling. Du kan hjælpe til ved at bede dem få betalt. Du kan også hjælpe til ved at bede spilleren (eller forældrene) om at tjekke spamfilter eller uønsket postmappe, da mailen godt kan havne deri.
Man bliver spærret grundet manglende betaling 5 dage efter betalingsfrist, som er hhv. den 1. marts og den 1. august, eller hver løbende den 1. i måneden hvis man er blevet medlem undervejs op til den næste 1.
Lige så snart man betaler, så vil systemet opdaterer over natten når der bogføres, og man kan så komme på holdkort dagen efter.
Hvis muligt, så forsøg at være opmærksom på det, før det bliver sidste øjeblik inden en kampdag. Jo senere betalingen sker, jo sværere bliver det at få spilleren på holdkortet da systemet først bogfører efter midnat samme dag som betalingen sker. Man kan dog få spilleren - hvis der bliver betalt - låst manuelt op, men det kan altså ikke garanteres at administrationen er tilgængelig online, i sidste øjeblik.
2. Det kan også skyldes, at FB ikke har spillerens spillercertifikat. Her hedder teksten: Manglende spillercert./suppl.spilletill.”
Det betyder at spilleren ikke har et gyldigt spillercertifikat eller en supplerende spilletilladelse i FB. Det skyldes, hvis spilleren har glemt at anføre sin tidligere klub, da spilleren meldte sig ind, at vi så ikke har fået hentet det automatisk. Så skal spilleren selv eller træneren/holdlederen gøre os opmærksom på det, så vi kan anmodet det efterfølgende hos den tidligere klub.
Det kan også skyldes, at vi ikke kan få spillercertifikatet fra den tidligere klub, fordi spilleren skylder penge hos dem, men i dette tilfælde bliver kontoret orienteret af den tidligere klub, så kontoret vil proaktivt bede spilleren/forældrene om at få ordnet sine forhold.
Hvis muligt, så forsøg at være opmærksom på det, før det bliver sidste øjeblik inden en kampdag. Jo senere det sker, jo sværere bliver det at få certifikatet overført.

Jeg har en spiller fra udlandet eller med dansk statsborgerskab, der senest har spillet i udlandet? 
Her skal du væbne med tålmodighed, da det kan tage helt op til 30-45 dage, særligt hvis alderen er mellem 10 og 18 år. Det skyldes FIFA-regler der trådte i kraft i 2020.
Når de melder sig ind i klubben (via hjemmesiden) og har angivet, at de kommer fra udlandet eller en udenlandsk klub, så bliver du kontaktet af administrationen omkring de oplysninger, som DBU skal have.
Herefter ansøger vi DBU og indenfor 30 dages sagsbehandling vender de tilbage, om den skal forbi FIFA. Herfra kontakter vi dig så igen omkring de dokumenter så som kopi af pas og andet, som spilleren eller skal sende via os til DBU, der så skal sende det igennem hos FIFA. Dette er en meget manuel og bureaukratisk proces, der kan være frustrerende som spiller / forælder, træner / holdleder, at vente på går igennem. Når der er nyt i sagen, så får man det at vide. Og det tager tid, desværre. 
Kampflytninger og regler for 11v11-hold:
Hjemmekampe: 
Vi kan desværre langt fra garantere at det er muligt at flytte hjemmekampe. Det er især ikke muligt at flytte en kamp fra en weekend til en hverdag. Det skyldes at vi har for få baner og at vi prioriterer træning over mulige kampflytninger. Grundreglen er at vi ikke fjerner et (eller flere) hold fra deres træningsbane for at der skal gøres plads til at spille en kamp. 
Flytning fra en søndag til en fredag eller lørdag på hjemmebane (eller omvendt) kan måske lade sig gøre. Når vi skriver ‘måske’ så er det fordi dine kampe er påsat med en dommer. Dommere hænger ikke på træerne, så uanset om to klubber er enige om en kampflytning, så kan den risikere at blive afvist, fordi DBU København ikke kan skaffe en dommer. 
Det er selvfølgelig muligt at forhøre sig og sende en forespørgsel, men hvis det drejer sig om flytning hen til en hverdag, er det som nævnt ikke noget man skal forvente at vi kan tilbyde. 
OBS! Kampe i sidste spillerunde kan ikke flyttes hen til senere. Det er en regel fra DBU København, fordi de skal have gjort slutstillingerne i rækkerne op. 
Når / hvis du sender en forespørgsel, så bedes du medsende et kampnummer.
 
Kampflytninger og regler for 7v7 seniorhold eller 8v8-ungdomshold: 
Hjemmekampe: 
Vi kan desværre langt fra garantere at det er muligt at flytte hjemmekampe. Det er især ikke muligt at flytte en kamp fra en weekend til en hverdag. Det skyldes, at vi har for få baner og at vi prioriterer træning over mulige kampflytninger. Grundreglen er at vi ikke fjerner et (eller flere) hold fra deres træningsbane for at der skal gøres plads til at spille en kamp. 
Flytning fra en søndag til en fredag eller lørdag på hjemmebane (eller omvendt) kan formentlig nok godt lade sig gøre og vi vil også have nogle få ledige hverdagstider kl. 20.30, så det er derfor muligt at forhøre sig og sende en forespørgsel.
Når / hvis du sender en forespørgsel, så bedes du medsende et kampnummer. 
Kampflytninger og regler ved udekampe - gælder alle hold:
Ønsker man en udekamp flyttet, skal du selv kontakte din modstander, for at høre dem ad om de er villige til at flytte en kamp og om de kan skaffe en ledig bane en anden dag.
Hvordan flyttes en kamp så?
Når man har aftalt at flytte en (ude)kamp, så hjælper vi gerne med det praktiske omkring selve flytningen, ud fra denne rækkefølge:
1. Deadline for kampflytninger er for dommerpåsatte kampe (11v11-kampe minus Serie 5) altid senest 5 hverdage før oprindelig spilledato. Bemærk, den deadline er DBU Københavns deadline. Så vi skal helst have besked 6 hverdage før. 
Deadline for kampflytninger for dommerløse rækker kampe (11v11-kampe i Serie 5, gammelmands og 7v7-seniorkampe samt 8v8-kampe for ungdomshold, altid senest 1 hverdag før oprindelig spilledato. Bemærk, den deadline er DBU Københavns deadline. Så vi skal helst have besked 2 - gerne 3 - hverdage før. 
2. Er der tale om en hjemmekamp, så du som skrevet ovenover først skrive for at spørge om en mulig anden dag og afvente svar herpå. 
3. Man skal herefter sende en mail med kampnummer, en ny aftalt dag, en ny aftalt tid og et eventuelt nyt aftalt spillested, samt både for- og efternavn på vedkommende fra modstanderklubben, som flytningen er aftalt med. 
1) Kampnummer:
2) Ny dag:
3) Ny tid:
4) Spillested:
5) For- og efternavn på den det er aftalt med fra modstanderklubben:
4. Herefter sender vi en flytteanmodning i Kluboffice (klubbernes arbejdsredskab) til accept hos modstanderen. 
NB! Det kan også ske omvendt ved udekampe. Altså at det er modstanderklubben der udfylder og sender en anmodning til vores accept. 
Flytning / bytte af spillested:
Har du en kamp, som du og modstanderen ønsker at flytte fra vores hjemmebane til deres hjemmebane, så skriv en mail til administrationen med ovenstående oplysninger om kampnummer, ny aftalt dag, ny aftalt tid og nyt spillested samt for- og efternavn på vedkommende det er aftalt med.
Flytning af børnestævner for 3v3 og 5v5-hold:
Dette er ikke muligt, da det involverer alt for mange hold.
Hvis man ikke kan spille et stævne, så må man desværre aflyse. Det sker ved at skrive til DBU København på turnering@dbukoebenhavn.dk med børnelederen og administrationen på cc. 
Hvis man ikke kan spille et stævne, hvor FB står som arrangør, så skal det hurtigst muligt meddeles til administrationen samt din børneleder, så vi kan finde på en nødplan til afviklingen. 
Jeg bliver nødt til at aflyse en kamp?
Det skal helst ikke ske! Men, hvis man er tæt på en turneringskamp eller et stævne og man finder ud af, at man ikke kan stille hold, så skal man aflyse.
Det sker ved at skrive til administrationen med kampnummeret.
Det er ligeledes vigtigt, at du orienterer modstanderen om at fu må aflyse kampen.
Hvis modstanderen aflyser, så er det modstanderens ansvar at aflyse hos DBU København. Husk eventuelt at minde dem om det, når de aflyser til dig, at de også skal informere DBU København.
Den part der aflyser bliver taberdømt 3-0 fra U13 og ældre (man begynder at spille med resultater på U13).
Er det en træningskamp på hjemmebane med en dommerbooking på, som man bliver nødt til at aflyse, så gælder samme procedure.
Bøder og gebyrer:
Alt koster penge. Alene i 2024 var den gennemsnitlige udgift pr. klub under DBU København på mere end 45.000,00 kr. årligt, for at flytte kampe, trække hold ud af turneringen, melde afbud, udeblive etc. Det er enormt ærgerlige penge, som kunne have været brugt anderledes i klubben.
Her er et udpluk af hvad det koster os at flytte kampe, glemme at indtaste holdkort, udeblive fra kampe etc.:
Gebyr for hvert tilmeldt hold:
Tilmelding af 11v11-hold 1/1 år: kr. 1.960,00
Tilmelding af 11v11-hold 1/2 år: kr. 980,00
Tilmelding af 11v11-hold Fællesrækker (Liga 2 / Øst) 1/2 år: kr. 1.820,00
Tilmelding af 8v8-hold 1/2 år: kr. 680,00
Tilmelding af 7v7-hold 1/2 år: kr. 610,00
Tilmelding af 5v5-hold 1/2 år: kr. 370,00
Tilmelding af 3v3-hold 1/2 år: kr. 1.150,00
Tilmelding til pokalturnering: kr. 470,00
Tilmelding Vinterbold 11v11-hold: kr. 700,00
Tilmelding Vinterbold 8v8-hold: kr. 590,00
Tilmelding Vinterbold 5v5-hold: kr. 470,00
Trækning af hold:
Samme beløb som ovenstående ved tilmelding af hold.
Flytning af kampe:
Flytning af en kamp mere end 21 dage før: kr. 260,00
Flytning af en kamp 5-20 dage før: kr. 470,00
Manglende udfyldelse af holdkort: kr. 230,00 (herudover taberdømmes man fra U13 og opefter)
Manglende indtastning af kampens resultat som hjemmehold: kr. 200,00
Udeblivelser:
Udeblivelse fra kamp med rettidigt afbud = senest 2 hverdage før kampdagen (ex.: en kamp lørdag kræver afbud senest onsdag): kr. 390,00.
I Vinterbold Ungdom: kr. 130,00
Udeblivelse fra kamp uden rettidigt afbud = senere end 48 timer før kampdagen (ex.: en kamp lørdag hvor der først meldes afbud torsdag): kr. 1.030,00
I Vinterbold Ungdom: kr. 650,00
NB! Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag tæller som hver sin kampdag. Fredag-lørdag-søndag tæller som én og samme kampdag.
Dommerudgifter:
Gebyr pr. kamp med dommer: kr. 70,00
90 minutters kampe: kr. 523,00
80 minutters kampe: kr. 491,00
70 minutters kampe: kr. 460,00
60 minutters kampe: kr. 429,00
Nu ved du hermed at du helst skal være i stand til at planlægge i god tid samt hvorfor du helst skal undgå at flytte kampe samt hvorfor du helt skal undgå at aflyse kampe.


Der står "konflikt med kampinfo" ud for en af vores kampe i kampklar:
Det betyder, at der er skete en ændring i kampen, fx tid, dag eller sted. På DBU’s Fodbold-App er det markeret med at kampen får en rød sløring på, mens på web er det en stor firkant med ordlyden "konflikt med kampinfo". Kampklar er integreret med DBU, så når der sker disse ændringer, kommer der disse notifikationer. Herefter skal du klikke på kampen og så kan du klikke på, at at kampen skal opdateres. Så vil den nye kampinfo lægge sig automatisk ind i kalenderen istedet for den gamle info.

Jeg vil gerne spille en træningskamp?
I sommerhalvåret:
Hvis det er på hjemmebane, så skriver du en mail til administrationen med hvilken dag /weekend, du kunne tænke dig en kamptid, og så bliver der hurtigst muligt vendt tilbage med mulige tider på den dage/dage, som du så kan gå videre til potentielle modstandere. Man skriver så tilbage, hvad man har aftalt med modstanderen, og så bliver der booket en træningskamp. Det kan dog ikke garanteres at vi har en ledig bane og tid da der som regel er fyldt op med turneringskampe.
I sommerhalvåret:
Her benytter du det bookingskema der udsendes hvert år i slutningen af oktober måned inklusive en vejledning der følger med.
Hvis en træningskamp er på udebane, så er det noget, du aftaler direkte med modstanderen.
Hvor ser jeg info om banenummer på vores hjemmekamp i turneringen?
I sommerhalvåret:
Det gør man ved at åbne det skema der udsendes til dig via vores mailingliste hver mandag fra april til og med oktober.
I vinterhalvåret:
Det gør du ved at åbne det bookingskema der ligger på vores hjemmeside fra november måned til og med marts måned.
Ofte kan du også - særligt i sommerhalvåret - klikke ind på kampen i DBU’s Fodbold App. Her kan man måske se banenummer, baneoversigt, eventuelt omklædningsrum, modstanderinfo m.m..
Hvordan er det lige med holdkort og indberetning af resultater?
Holdkort:
Man skal sætte holdkort elektronisk. Dette skal gøres INDEN kampens begyndelse og det gælder for ALLE hold. Er dette ikke gjort, så bliver man automatisk taberdømt 3-0 (fra U13 og opefter når man spiller om point), ligesom klubben får en bøde (se afsnit ovenover).
Resultatindberetning U13 og op:
Står man anført som hjemmehold, så er man ansvarlig for elektronisk at indberette, hvad kampens resultat blev. Dette skal ske inden kl. 24.00 på kampdagen. Glemmer man dette, kommer der en bøde til klubben og efter rykkere, taberdømmes man. Dette er ikke vores regler, men DBU’s regler, og de er ufravigelige.
Hvor sætter jeg så det holdkort?
I kampklar (via web) gør du det ved at klikke dig ind på kampen. Der er et faneblad, der hedder “holdkort”. Hvis du fx. har udtaget spillere til kampen i kampklar, så kan du, når du klikker på fanebladet “holdkort” overføre dem til holdkortet. Via DBU’s Fodbold App, så skal du ind og klikke på selve kampen og derefter klikke på “Holdkort” under “Kampinformation”.
Når du sætter et holdkort kan du søge spillerne frem, men det nemmeste er at finde dit hold iblandt alle klubbens hold via Dropdown-menuen og derefter tryk på “Anvend”, hvorefter hele dit hold kommer frem.

Der er en spiller, jeg ikke kan finde og udtage til holdkortet?
Når du sætter holdkort, så er det integreret med vores medlemsdatabase. Det vil sige, at man kun kan udtage medlemmer. Er der en, man ikke kan finde, så betyder det, at vedkommende ikke er medlem. Men det kan også skyldes, at du staver navnet forkert eller søger på et mellemnavn. Så før du kontakter administrationen, så giv det lige et par forsøg, hvor du fx. kun søger på fornavn eller fx kun de to første bogstaver i navnet, hvis du er tvivl om hvordan det staves, og så kan du så se igennem den liste af navne, der dukker op.
Husk også gerne at gøre dette i god tid, så du ikke bliver overrasket over, at spilleren ikke kan udtages eller at du febrilsk leder efter vedkommendes navn, fordi du kun kender spilleren under kælenavnet “Slagteren”. Kan du ikke finde vedkommende, så er der ikke noget at gøre ved det og administrationen kan heller ikke kunne gøre noget ved det i situationen, da spilleren således slet ikke er medlem.
En af mine spillere har glemt sit login, hvad gør jeg?
Hvis en af dine spillere/forældre har glemt sit login til sin DBU-profil, så kan du selv gå du ind på kampklar (via web, ikke DBU’s Fodbold App) under spillerens navn. I højre side under portrættet finder du en række features, bl.a. “send login-info”, klik der og det bliver fremsendt til deres mail.
Administrationen kan også på anmodning udsende.
En forældre vil gerne oprettes som “kontaktperson”, hvordan gør jeg?
Du går ind i kampklar (via web, ikke DBU’s Fodbold App) under fanebladet “spillere”. Du finder den relevante spiller og klikker på navnet. Når du er inde på spilleren, scroller du lidt ned (4. afsnit), og så står der “Send opret som kontaktperson-email”. Her taster du så e-mailen på forældren og fremsender. Denne feature er særlig relevant, hvor forældrene måske er skilt, eller man blot ønsker at begge skal kunne tilgå profilen. Det kan også være godt og brugbart hvis spilleren er kommet op i en teenagealder, hvor det er spilleren selv der skal melde sig til træning og kamp, med sin egen mailadresse. Her er det stadig godt, hvis en eller begge forældre også er inde over profilen og den udsendte information, så info om kontingent etc. ikke bliver overset hos spilleren. Det kan også give mening, hvis man er forældre-træner og gerne vil have samlet sin egen profil og sit barns på det samme login. 
Hvordan kan jeg få reminders og indstille min kommunikation som træner, når der sker noget i kampklar og med vores kampe?
Inde på din profil under ”Beskedcenter” – ”Indstillinger” (via web, ikke DBU’s Fodbold App) er der en række forskellige muligheder, hvor man som træner kan sætte det op på den måde, der passer bedst ind i forhold til reminders og notifikationer.
Når jeg bruger kampklar, kan jeg ikke se alt i DBU’s Fodbold App?
Det skyldes højest sandsynligt blot at det ikke er muligt. App’en er ikke lige så udviklet som når man går ind på sin profil og kampklar via web. Det er nemlig ikke alt, man kan gøre via App’en som man kan gøre, hvis man går ind via web/PC.
Hvordan redigerer jeg mine kontaktoplysninger til klubben, oploader portrætbillede eller indstiller, om mit billede og kontaktoplysninger kommer på hjemmesiden?
Dette gør du inde på på din profil under fanebladet “Mine oplysninger” og videre til “stamoplysninger” og “profilbillede”.
Du kan også sende en mail til administrationen.
Hvordan er det lige med turneringsreglerne?
De to hyppigste spørgsmål trænere kommer med, er reglerne for alder og hvornår og hvor mange for "gamle" spillere, man kan tage med i en kamp.
Det kan man læse om i §8 i DBU Københavns turneringsreglementet.
Det andet spørgsmål er, om hvornår ens spillere er "spillet fri". Det kan man læse om i §19 i DBU Københavns turneringsreglement.
DBU Københavns turneringsreglement finder du lige her
Du kan også altid spørge herom hos administrationen, hvis du ikke lige orker at terpe turneringsreglementet igennem.
Hvor kan jeg se banefordelingen med træningstider?
Det kan man på hjemmesiden under menuen “Træning og kampe” 
Her finder du altid en Master-træningsplan = en standard for en halvsæson (forår/efterår/vinterplan).
I sommerhalvåret (april til og med oktober) udsendes der også en baneplan for hver uge. Den udsendes via vores mailingliste hver mandag.
Vi vil gerne bruge et VEO-kamera til at filme vores kampe:
VEO - der står for “Video Enhanced Observation” - er et kamera med kunstig intelligens der kan optage fodboldkampe. Kameraet optager hele banen, men 'producerer' kampen næsten som i tv, ved at tracke området omkring bolden.
FB råder pt. over i alt 3 VEO-kamera, som står i trænerlokalet. De er forbeholdt vores ungdoms licenshold (U10-U15) da det er et licenskrav fra DBU, at skulle optage og filme kampene for at kunne analyser på dem. Derudover er et af dem forbeholdt klubbens 1. Herreseniorhold.
VEO-kameraer er enormt dyre. Inklusive abonnement (som man betaler årligt) koster de på ene gode side af kr. 10.-15.000,00 alene i indkøb. Hvis du låner et VEO-kamera så pas godt på det, tag dig i agt for vejr og især vind.
Man kan pt. booke eller forespørge om at booke disse ved at sende en mail til mt@frederiksberg-boldklub.dk (vi arbejder pr. april 2025 på oprettelse af et bookingsystem). Her kan man også få hjælp og vejledning til brugen.
Efter brug skal kameraet og stativ afleveres tilbage i trænerlokalet.
Jeg ønsker at tage mit hold med til stævne enten i Danmark eller i udlandet. Hvordan er reglerne for både rejser og økonomi?
Hvis man som hold skal på træningslejr eller til et stævne i enten Danmark eller i udlandet, så er det MEGET vigtigt at du følger procedurene der er beskrevet her
Jeg vil gerne booke et mødelokale/videolokale eller afholde fællesspisning mv.:
Hvis du en dag vil holde arrangement eller holde møde i et af klubbens lokaler, så skal du læse nærmere her
Trænertøj:
Du skal bære trænertøj fra FB. Der er ufravigeligt. Vi vil ikke se dig i civilt tøj på træningsbanen. Vores spillere kommer omklædte og parate. Det samme gør du!
Når du starter op som træner, får du derfor udleveret en tøjpakke med trænertøj.
Den koster den nette sum af kr. 2.400,00 og indeholder en stor og varm coachjakke, en langærmet trøje, en kortærmet t-shirt, et par lange bukser og et par shorts. Du kan ikke få mere end hvad pakken indeholder, medmindre du selv ønsker at betale af egen lomme for mere.
Du får ikke udleveret taktiktavle, stopur, fløjte mv.
Hvordan bestiller jeg udstyr som bolde, veste og kegler?
Vi bruger voldsomt mange penge hvert år på udstyr! Alt for mange!
Det er suverænt dit ansvar at passe så godt på dine bolde, dine overtræksveste og dine toppe (kegler) som overhovedet muligt. En succestræning kan sagtens være at du kommer ind med en bold mere end du kom ud med. Hellere det end omvendt. Sørg for - når bolde stryger forbi mål - at få dem hentet.
Ved mangel på bolde eller øvrigt udstyr der alene tæller overtræksveste og toppe (kegler) så benytter man denne bestillingsformular
OBS! Ovenstående gælder kun børne & ungdomstrænere. Seniortrænere og holdledere på lukkede seniorhold sender en mail til administrationen på fb@frederiksberg-boldklub.dk
I bestillingsformularen kan du som B&U-træner/holdleder også læse om reglerne for bestilling af materialer samt en anslået leveringstid. Hvis du udfylder med mere end hvad reglerne foreskriver, så bliver der ignoreret. Vores materialeforvalter udleverer kun det som klubben giver. Det udleveres i ens boldskab.
Hvis det ikke er muligt at udlevere indenfor fristen, så vil det blive kommunikeret fra vores materialeforvalter direkte til dig. Det kan fx. være ved leveringsvanskeligheder fra vores samarbejdspartnere eller at vores materialebudget er overskredet, og det ikke bliver muligt med nyt før året efter.
Boldskab:
Du har som træner for et hold, et boldskab til rådighed. Her er påsat en hængelås og du kan lave din egen 4-cifrede kode. Lad være med at have standardkoden 4 x 0, det er for dumt. Vær kreativ og benyt en unik kode som kun du og de andre trænere på dit hold, kender.
Vores materialeforvalter har en A-nøgle til at kunne låse sig ind i dit skab med, når der skal udleveres nye materialer.
Dine spillere skal IKKE kende koden. Det er suverænt dig der er ansvarlig for dit skab og dit udstyr. Det er også dig der pumper bolde ved bordet i træningsgården, ikke dine spilere der har det med ødelægge boldpumpen og niplerne der hører med.
Øvrige skabe i klubhuset:
Efterlad aldrig et omklædningsrum med tasker og værdigenstande. Tag det altid med ud på banerne.
I tilfælde af dårligt vejr, så findes der nede i kælderen i vores klubhus, på gangen eller i træneromklædningen, skabe, hvor man som spiller eller træner - kan lægge sine værdigenstande og taske med sko / tøj ind i, ved at lave en kode. Det er dog på eget ansvar.
Disse tømmes hver morgen, så det er ikke skabe der kan benyttes permanent.
Disse skabe kan godt, hvis man ikke læser og udfører den vedhængte vejledning grundigt og efter anvisningerne, sætte sig i baglås. Her går du op i Café 1912 i åbningstiden. De har en A-nøgle og går med dig ned for at åbne op. Du kan også - hvis cafeen er lukket, forsøge at henvende dig i administrationen, hvis der er nogen der er til stede der. Men start i cafeen.
Nøglebrik:
Du får udleveret en nøglebrik. Den passer til vores trænerlokale i stueplan i klubhuset, samt til udvalgte omklædningsrum og til dit boldrum. I tilfælde af at den en dag ikke virker, kan det skyldes den skal opdateres. Det gør du ved at holde brikken henover den lille sorte kasse / boks der findes både ved indgangen i træningsgården samt ved de to hovedindgange til klubhuset i stueplan. Her skal den opdateres ved at gå fra blå til grøn farve når du holder brikken over i 2-3 sekunder. Hvis den stadig ikke virker, så skal du kontakte administrationen.
Det er dårligt vejr og snefald, hvad sker der med træningen?
I tilfælde af snefald så vil klubben kommunikere ud hurtigst muligt omkring status på om banerne bliver ryddet for sne tidsnok til at dit hold kan nå at træne.
Informationen vil som regel ske omkring kl. 13-14 stykker når vi har fået en melding fra Frederiksberg Idræt (kommunens Idræts-Union), der har modtaget en melding fra Frederiksberg Gartner- og Vejservice (FGV), der er dem der drifter banerne.
Som regel vil du modtage besked direkte på mail og det vil ligeledes fremgå af klubbens Facebookside her
Derfor afvent altid denne kommunikation fremfor at kontakte administrationen om morgenen eller om formiddagen, for der ved vi endnu ikke om banerne når at blive ryddet for sne. Lige så snart der er information så bliver det kommunikeret ud.
Der ryddes IKKE baner for sne i weekenderne fra fredag eftermiddag til mandag morgen.
Jeg har fundet en sponsor til mit hold:
Hvis du har en forælder eller anden person eller fået kontakt til en virksomhed der ønsker at sponsere fx. træningstøj, udstyr eller kamptøj, så bedes du læse nærmere her om hvordan bestilling foregår:
Her kan du også læse nærmere om hvilke pakkeløsning vi tilbyder, men derudover er det meste muligt, blot du kontakter os for at få nærmere svar her på.
Luk